ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ;

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ

Οι Επιτυχίες μας

 • Δεν είναι τυχαίο που διατηρούμε συνεχώς υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Αυτό συμβαίνει διότι αναλαμβάνουμε την πλήρη φροντίδα και διερεύνηση του προβλήματος γονιμότητας από την αρχή έως το τέλος της θεραπείας.

 • Βασιζόμενοι στην τελευταία επιστημονική έρευνα στον χώρο της Αναπαραγωγικής Ιατρικής, επιλέγουμε με προσοχή την κατάλληλη θεραπεία για κάθε ζευγάρι, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές τους ανάγκες και ιδιαιτερότητες.

 • Τηρούμε πάντα υψηλά πρότυπα ποιότητας ελέγχοντας προσεκτικά κάθε βήμα της θεραπείας, προσφέροντας ιατρικές και εργαστηριακές υπηρεσίες με απόλυτη αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

 • Συνεργαζόμαστε με έναν κοινό στόχο: να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα υγιές μωρό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Κατανοώντας τη σημασία των ποσοστών επιτυχίας,

 • Όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με το θέμα της γονιμότητας, είναι ουσιώδες να επιλέξετε προσεκτικά το κέντρο στο οποίο θα εμπιστευτείτε τη θεραπεία σας. 

 • Ωστόσο, η απλή αριθμητική σύγκριση των ποσοστών επιτυχίας μεταξύ των διαφόρων κέντρων δεν αποτελεί πάντα κατάλληλη προσέγγιση. Τα κέντρα μπορεί να παρουσιάζουν διαφορετικές μεθόδους παρουσίασης των αποτελεσμάτων τους, να ακολουθούν διαφορετικές προσεγγίσεις στη θεραπεία, καθώς επίσης να εφαρμόζουν διαφορετικά κριτήρια για την επιλογή των ασθενών τους.

Πως οριζεται η επιτυχια στην εξωσωματικη γονιμοποίηση;

Η επιτυχία στην εξωσωματική γονιμοποίηση ορίζεται διαφορετικά ανάλογα με το ποιο μέτρο χρησιμοποιείται για να αξιολογηθεί η επιτυχία της θεραπείας. Τα κυριότερα μέτρα επιτυχίας που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι:

 • Ποσοστό θετικών εγκυμοσύνης (Positive Pregnancy Rate): Αυτό μετρά το ποσοστό των κυήσεων που προκύπτουν μετά από την εξωσωματική γονιμοποίηση σε σχέση με τον συνολικό αριθμό των επιχειρήσεων.
 • Ποσοστό κλινικής εγκυμοσύνης (Clinical Pregnancy Rate): Αυτό μετρά το ποσοστό των επιτυχημένων εγκυμοσύνεων που επιβεβαιώνονται με υπερηχογραφική εξέταση του εμβρύου.
 • Ποσοστό ζωντανών γεννήσεων (Live Birth Rate): Αυτό μετρά το ποσοστό των ζωντανών γεννήσεων ανά επιχείρηση ή κύκλο εξωσωματικής γονιμοποίησης.
 • Κάθε μέτρο παρέχει μια διαφορετική προοπτική στην αξιολόγηση της επιτυχίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ασθενούς και του ιατρού.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Θεραπείας εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF / ICSI ) με χρήση ωαρίων της γυναίκας.


<35

35-40

>40

Ανδρικός Παράγοντας

59,2%

43,6%

24,1%

Σαλπιγγικός παράγοντας

58,3%

41,4%

23,6%

Ενδομητρίωση

53,7%

40,9%

18,8%

Ανεξήγητη Υπογονιμότητα  56,4

56,4%

42,1%

21,6%

Κλινική εγκυμοσύνη ανά εμβρυομεταφορά. Ανάλυση αποτελεσμάτων ανά ηλικία της γυναίκας και πρόβλημα γονιμότητας του ζευγαριού.

Θεραπεία Δωρεάς Ωαρίων

 • Αθροιστικά ποσοστά κλινικής εγκυμοσύνης με χρήση φρέσκων και κρυοσυντηρημένων εμβρύων, 79,8 %.
 •  Ποσοστά κλινικής εγκυμοσύνης ανά εμβρυομεταφορά 57,8 % 
  Τα ποσοστά σε θεραπεία Δωρεάς Ωαρίων παραμένουν σταθερά ανεξαρτήτως της ηλικίας της λήπτριας.

Πρόγραμμα Προ-Εμφυτευτικής Γενετικής Διάγνωσης 
Στάδιο Εξέλιξης
Κλινική εγκυμοσύνη / εμβρυομεταφορά   70 %
Ποσοστά γεννήσεων / εμβρυομεταφορά     52%
(Βιοψία εμβρύων από Αν. Καθηγήτρια Γενετικής – Εμβρυολογίας  Κ. Χατζημελετίου)

 

«Κάθε παιδί που γεννιέται δίνει χαρά σε δυο οικογένειες. Στη δική του αλλά και στην δική μας οικογένεια!

Για εμένα τα 20 χρόνια είναι απλώς ένας σταθμός στο μακρινό και συναρπαστικό ταξίδι της θεραπείας της ανθρώπινης υπογονιμότητας. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό, το ίδιο πάθος, τα ίδια ιδανικά, να είμαστε δίπλα στον άνθρωπο τις αγωνίες, τις ανάγκες, το όνειρο του, το όνειρο της ζωής!!».

Απευθυνθείτε στους ειδικούς..

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία , σε συνδυασμό με την έρευνα και την εξέλιξη της γυναικολόγου αναπαραγωγής , είναι το κλειδί που μαζί με τη θέληση και την εμπιστοσύνη του ζευγαριού ανοίγουν την πόρτα σε μια νέα ζωή.

“Δεν παρατάμε ποτέ την προσπάθεια…. Αξίζει όσο μια νέα ζωή….”

0