ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ;

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Εξειδίκευση

  • Η Άρτεμις Καρκανάκη είναι Γυναικολόγος – Μαιευτήρας στη Θεσσαλονίκη, με πολυετή εξειδίκευση και μετεκπαίδευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στο Λονδίνο όπου μαθήτευσε πλάι σε κορυφαία ονόματα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.

  • Εργάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε εξειδικευμένες κλινικές ιατρικής αναπαραγωγής και εξωσωματικής γονιμοποίησης στο Bristol και στην Assisted Conception Unit of Guy’s Hospital, London , ένα από τα κορυφαία της Βρετανίας , καθώς και έχει συνεργαστεί με  κλινικές εξωσωματικής στην Ισπανία, τη Νορβηγία, την Αίγυπτο, και την Γερμανία.

  • Διαθέτει πτυχίο ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι διδάκτωρ – κάτοχος PhD – της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. στην Ενδοκρινολογία Αναπαραγωγής

  • Η ιατρός διατηρεί τα ιατρείο της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου παρέχει τις υπηρεσίες της σε ζευγάρια από την Ελλάδα και το Εξωτερικό με στόχο την αντιμετώπιση και τη θεραπεία της υπογονιμότητας.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς..

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία , σε συνδυασμό με την έρευνα και την εξέλιξη της γυναικολόγου αναπαραγωγής , είναι το κλειδί που μαζί με τη θέληση και την εμπιστοσύνη του ζευγαριού ανοίγουν την πόρτα σε μια νέα ζωή.

“Δεν παρατάμε ποτέ την προσπάθεια…. Αξίζει όσο μια νέα ζωή….”

0